Gårdssviter

7 gårdssviter i två plan

Boka din vistelse här!

Gårdshotellet består av 7 stycken vackert inredda gårdssviter i två plan som andas kvalitet, komfort och gårdsdesign.
Samtliga av våra gårdssviter kan bokas minimum 2 nätter. Önskas enstaka nätter, se tillgänglighet vid bokning eller kontakta oss direkt. 
Hos oss är hundar varmt välkomna, kontakta oss för mer information.

Familjesviten

I denna generösa lägenhetssvit i två plan bor ni bekvämt hela familjen på 55 kvm med egen uteplats. I den välutrustade kitchenetten sköter ni lätt ert eget hushåll om ni önskar eller kombinerar med härliga middagar i gårdshotellets Orangeri.

Gårdssvit - Medium

I våra mysiga lägenhetssviter i två plan bor ni bekvämt på 35 kvm mitt i hjärtat av gården och alla omkringliggande faciliteter. I den välutrustade kitchenetten sköter ni lätt ert eget hushåll om ni önskar eller kombinerar med härliga middagar i gårdshotellets Orangeri.

Himmelsviten

I denna underbara lägenhetssvit i två plan bor den som vill fira något alldeles extra! 
Sviten på 38 kvm erbjuder det mesta man kan önska med den vackra himmelsängen och franska balkongen i sovrummet på övervåningen. Här kan ni välja att njuta av morgonsolen genom pardörrarna eller från den egna uteplatsen på entréplan. 
I den välutrustade kitchenetten sköter ni lätt ert eget hushåll om ni önskar eller kombinerar med härliga middagar i gårdshotellets Orangeri.

Gårdssvit - Large

I denna härliga lägenhetssvit i två plan bor du ännu lite rymligare på hela 42 kvm, perfekt för två vuxna och upptill 2 barn. I den välutrustade kitchenetten sköter ni lätt ert eget hushåll om ni önskar eller kombinerar med härliga middagar i gårdshotellets Orangeri. En av large sviterna är ett gavelrum, där bor du fint med utsikt från två håll över skog och ängsmark. 

Trädgårdsloftsviten

Trädgårdsloftsviten “hönshuset” som det också heter ligger med ett fantastiskt läge ostört mitt i gårdens lummiga trädgård, avskilt från gårdshotellet med närhet till naturpoolen och lilla skogen. 

I detta underbara lilla trädgårdshus på 28 kvm + sovloft bor du med egen uteplats och sol hela dagen. Här får ni tillgång till ett fullt utrustat kök med plats för 2 personer där ni kan kombinera självhushåll med serverade middagar i Orangeriet, precis som ni önskar. 

Kontakta oss om du har några specifika önskemål eller frågor gällande boende eller din vistelse:  info@ekenasgard.se