Gårdssviter

7 gårdssviter i två plan

Boka din vistelse här!

info@ekenasgard.seGårdshotellet består av 7 stycken vackert inredda gårdssviter i två plan som andas kvalitet, komfort och gårdsdesign, där varje detalj är omsorgsfullt utvaldmed känslan av lantlyx. I gårdens 8e svit; Enplanssviten bor du bekvämt utan trappor.  

Samtliga av våra gårdssviter kan bokas minimum 2 nätter under juli-aug. 
Önskas enstaka nätter under denna period, se tillgänglighet direkt genom att fylla i önskat datum eller kontakta oss!

Hos oss är hundar varmt välkomna. Vänligen kontakta oss innan du bokar för tillgänglighet och information.
Välj ”best friend” under tillägg när du bokar med hund.

Familjesviten

I denna generösa lägenhetssvit i två plan bor ni bekvämt hela familjen på 55 kvm med egen uteplats. I den välutrustade kitchenetten sköter ni lätt ert eget hushåll om ni önskar eller kombinerar med härliga middagar i gårdshotellets Orangeri.

Gårdssvit - Medium

I våra mysiga lägenhetssviter i två plan bor ni bekvämt på 35 kvm mitt i hjärtat av gården och alla omkringliggande faciliteter. I den välutrustade kitchenetten sköter ni lätt ert eget hushåll om ni önskar eller kombinerar med härliga middagar i gårdshotellets Orangeri.

Himmelsviten

I denna underbara lägenhetssvit i två plan bor den som vill fira något alldeles extra! 
Sviten på 38 kvm erbjuder det mesta man kan önska med den vackra himmelsängen och franska balkongen i sovrummet på övervåningen. Här kan ni välja att njuta av morgonsolen genom pardörrarna eller från den egna uteplatsen på entréplan. 
I den välutrustade kitchenetten sköter ni lätt ert eget hushåll om ni önskar eller kombinerar med härliga middagar i gårdshotellets Orangeri.

Gårdssvit - Large

I denna härliga lägenhetssvit i två plan bor du ännu lite rymligare på hela 42 kvm, perfekt för två vuxna och upptill 2 barn. I den välutrustade kitchenetten sköter ni lätt ert eget hushåll om ni önskar eller kombinerar med härliga middagar i gårdshotellets Orangeri. En av large sviterna är ett gavelrum, där bor du fint med utsikt från två håll över skog och ängsmark. 

Trädgårdsloftsviten

Trädgårdsloftsviten “hönshuset” som det också heter ligger med ett fantastiskt läge ostört mitt i gårdens lummiga trädgård, avskilt från gårdshotellet med närhet till naturpoolen och lilla skogen. 

I detta underbara lilla trädgårdshus på 28 kvm + sovloft bor du med egen uteplats och sol hela dagen. Här får ni tillgång till ett fullt utrustat kök med plats för
2-3 personer där
 ni kan kombinera självhushåll med serverade middagar i Orangeriet, precis som ni önskar. 

Enplanssviten

För dig som vill undvika trappor kan vårt senaste tillskott komma väl till pass.

Här bor du mysigt på 19 kvm ett stenkast från gårdshotellet och har tillgång till egen uteplats. Med egen köksbänk och kylskåp kan sköta enklare hushåll om så önskas eller kombinera med härliga middagar i gårdshotellets restaurang Orangeriet

Kontakta oss om du har några specifika önskemål eller frågor gällande boende eller din vistelse:  info@ekenasgard.se